Ден на доброволчеството

alt


Фондация "Помощ за благотворителността в България" и Американската търговска камара в България ежегодно  организират  пролетен Ден на Доброволчеството. Инициативата е специално предназначена за фирми и техните служители.


alt


За  екипа  на "Овергаз запад" АД - Кюстендил денят на доброволчеството бе 10 май 2014 година, а  обект за доброволчески труд - Дом за възрастни хора с физически увреждания "Ильо Войвода" – Кюстендил.

alt


Всички служители се включиха с голямо усърдие и желание в инициативата за доброволчески труд. През целия ден те бяха в двора на Дома,като извършиха различни трудови дейности по благоустрояването му - почистиха и боядисаха всички пейки, окосиха целия двор, изградиха и засадиха нова леха за зелени храсти, изравниха и отстраниха ненужната земна маса.

alt


Хората, живеещи в дома посрещнаха доброволците с усмивка и  се радваха на тяхната сръчност и сплотеност като колеги. Със своето поведение и трудова дейност,  екипът на "Овергаз запад" Кюстендил на дело показа какво е Доброволчество?

 

alt


Да направиш добро по собствена воля.

Да се обърнеш назад и да видиш резултата от свършената работа,

а признателността на хората те прави честит и доволен.


altЗа екипа на "Овергаз запад" вече домът е не само клиент, но и място за грижовност, инициативи и добри приятели.