logo

Пролетни гости в Дома

Създадена на 09 април 2015

 

 В първите дни на месец април Дома посрещна пролетни гости – трите момичета, избрани за девойка „Мис Кюстендилска Пролет 2015“ – Камелия, Елена и Катрин.

Момичетата изпълниха обещанието, дадено при посещението на 3 март в Дома и отново дойдоха при нас, но  вече като „Мис Пролет“

 

 

В залата за свободно време в Дома се състоя изключително мила и трогателна среща с   Камелия, Елена и Катрин . Те разказаха за изживяното по време на тържествата „ Кюстендилска пролет“ и за впечатленията си от първата среща с домуващите.

 

 

Идвайки, като приятели на Дома, избраните девойки за „ Кюстендилска пролет“  подариха часовник и почерпиха с бонбон всеки домуващ и работещ в дома. Непосредствено и непринудено споделиха своите преживявания и приятни мигове от многото срещи с кюстендилци и гости на града. Не пропуснаха да отбележат, че много емоции е предизвикало  и  посещението им в началото на месец март в Дома.

 

 

 

 

 

 

 

Хората, живеещи в дома, много харесаха подаръка и пожелаха да бъде закачен в залата, където ежедневно работят в ателиетата и по този начин няма да пропускат рехабилитационните процедури и времето за хранене...

 

 

 

 

 

 

Камелия, Катрин и Елена са прекрасни девойки, носители на красота, милосърдие и добрина!

Благодарим Ви !

Винаги сте добре дошли при нас