logo

Красив доброволчески лъч

Създадена на 12 Октомври 2024

p zdrave 3Ежегодно на 10 октомври отбелязваме Световния ден на психичното здраве. Това е ден за образование и гласност за психичното здраве, както и за борбата против стигмата на психичните заболявания в обществото. За първи път се отбелязва през 1992 г. по инициатива на Световната федерация за психично здраве – световна организация за психично здраве, включваща представители от повече от 150 държави.
p zdrave 2

В Дома отново пристигнаха нашите миналогодишни дороволци - дарители на красота. Накратко можем да ги оприличим като много красив доброволчески лъч, в края на лятото!
И така на 10 октомври 2024 година 38 доброволци подариха своя ден с всеотдайността и с добруването, което е добър знак, че знаят за нашия труд, невидим като техния и някой все още дарява с желание без очаквания!
"Силите" им бяха разпределени в различни обекти със следните дейности: освежаване на бордюри, варосване на дървета, боядисване на ограда, кроене, бране на грозде.

p zdrave 1Наред с всичко това те съумяха много бързо и при добра организация да пренаредят и почистят складовата ни база. Не лисваше и предстояща изненада - засадени са 100 луковици със зюмбюли и лалета, който ще красят двора ни през пролетта.

Благодарим на Роси - главен организатор и мотиватор, признателни сме на всички, участвали в доброволния труд!
Сега нашият двор е не само красив, но и много привлекателен за потребители и работещи тук.
Мили наши приятели,
Винаги сте добре дошли при нас!
Отново ще Ви очакваме с нетърпение!

p-zdrave-1
p-zdrave-10
p-zdrave-11
p-zdrave-12
p-zdrave-13
p-zdrave-14
p-zdrave-2
p-zdrave-3
p-zdrave-4
p-zdrave-5
p-zdrave-6
p-zdrave-7
p-zdrave-8
p-zdrave-9