logo

“Моята идеална година”

Създадена на 14 януари 2024

iskania 6Темата е “Моята идеална година”, а конкретната задача бе:  “направете анализ на това, което очаквате и искате да реализирате през новата 2024-та година, напишете или нарисувайте вашите идеи и искания, чрез които да подпомогнете осъществяването на една “идеална година”.

Това е поредната арт терапия за месец януари 2024 година, която потребителите реализираха заедно с помоща на психолога Деница Десподова .

iskania 7

 

Арт терапията предоставя уникален начин за изразяване и обработване на чувства, цели и очаквания. Като част от този процес, потребителите могат да създадат визуални представи за целите си за 2024 г., например чрез рисунки, колажи, текст, които отразяват какво те искат да постигнат. Това не само подпомага визуализацията, но и подчертава важността на тези цели в ума на участниците.

Разглеждането на създадените изображения в последствие може да подпомогне осъзнаването на желания и да вдъхнови домуващите към действия.
Този творчески процес може да има терапевтичен ефект, чрез фокуса върху положителните аспекти и преодоляването на препятствията по пътя към “идеалната година”.

Предоставяме Ви възможността да се запознаете с творбите на потребителите.

 

 

iskania-1
iskania-10
iskania-2
iskania-3
iskania-4
iskania-5
iskania-6
iskania-7
iskania-8
iskania-9