85-ти рожден ден - реалност, изпълнена с трогателни изненади

Създадена на 07 Юни 2021

На 6 юни 2021 година продължиха срещите на Сълзица Шунтова в БНТ. Тя отново е "герой" в предаването "Открий ме" на БНТ - канал 1. Датата не е случайна - Сълзица Шунтова е родена на 06.06.1936 година и посрещна 85-ия си рожден ден в Дом за достойно живеене, а предаването "Открий ме"е нейният подарък - значимостта на всяка личност във всяка възраст е един от факторите, допринасящи за здравословния ни живот.
Сълзица разгледа много реквизити от архива на БНТ и посети студиото на любимото си предаване - "Панорама". Предоставена и бе възможността да постави въпроси, да разговаря с водещия. Изключително трогателна и запомняща срещата с Бойко Василев, защото те двамата намериха допирни точки от активната трудова дейност в металургията на нея и бащата на Бойко.

След посещението в БНТ Сълзица сподели за невероятното преживяване и за реализирана нейна мечта - да общува с Бойко Василев и други журналисти от БНТ.
Ръководството на Дома е благодарно на всички от БНТ, за топлото отношение и оказаната помощ в успешното изпълнение общата "мисия" - да открием още един "невидим" герой.
Ето вижте: