logo

Невероятна идея

Създадена на 03 Ноември 2023

neveroatno 1В първите дни на месец ноември 2023 година темата на проведената  терапия е “Невероятна идея”.
През цялото време се провеждаше беседа между водещия и участниците. Формата на терапията беше свързана с изобразяването на нещо, което потребителите дефинират като тяхна велика или добра идея.
neveroatno 4

 

 

 

 

 

 

Всеки от участниците сподели идеята за своята творба.
Целите на днешната арт терапия са:
• Сътрудничество: Участниците могат да работят в групи, където всяка идея може да бъде комбинирана с другите, за да бъде създаден общ проект. Това насърчава сътрудничеството и създава възможност за обогатяване на идеите.
• Подготовка за бъдеще: Темата може да бъде използвана като упражнение за планиране на бъдещи проекти или цели. Потребителите биха могли да нарисуват идеи, които биха искали да реализират в бъдещето.
• Интегриране на опит: Участниците могат да се възползват от възможността да обединят своите представи и опит в творческия процес, което може да бъде вдъхновяващо.
neveroatno 7

 

 

• Инспирация и мотивация: Вдъхновението от създадените изображения може да бъде източник на мотивация за постигане на цели.
Този вид арт терапия може да се адаптира и настрои в зависимост от специфичните цели и интереси на участниците, като се създаде индивидуален и уникален опит.

Представяме Ви творбите на участниците:

neveroatno-1
neveroatno-2
neveroatno-3
neveroatno-4
neveroatno-5
neveroatno-6
neveroatno-7
neveroatno-8
neveroatno-9