logo

Благодарим Ви доброволци!

Създадена на 21 Октомври 2023

dobro dobro 18

 Доброволчеството идва в Дом “Ильо войвода” с избора на лидера му Жени Иванова.
На 20-ти октомври 2023 , в слънчевия петък осемнадесет доброволци подариха своя труд и сладкиши на хората, живеещи в Дома. Ето как доброволците  аргументираха участието си:

"В инициативата участвахме 2 екипа, свързани единствено от приятелството и желанието да помогнем. Не работим ежедневно заедно. Единият екип работи по Business Technology Platform, предоставяйки на клиентите си мониториг решения. Предлагат на клиентите, а и на останалите екипи в SAP, възможност лесно да мониторират своите услуги и приложения, както и възможност лесно да намират проблеми в тях.
Вторият екип работи по SAP Analytics Cloud – софтуер за анализи, планиране и симулации на бизнес сценарии, на база на които клиентите взимат бизнес решения. Екипът работи по създаването на инфраструктурата на продукта и съхранението на данни.
Избрахме вашата организация, защото целим трудът ни да има смисъл, да помагаме на хора, които наистина се нуждаят от помощта ни. Да помогнем за щастието и усмивките на хората, живеещи при вас.
Благодарим за възможността да се включим към вашето невероятно дело, за запознанството с истински впечатляващи и вдъхновяващи хора. Благодарим, че има място като вашето, което предлага не само грижи от първа необходимост, а и развлечения, забавления и възможност за развитие на нуждаещите се.
За нас беше огромно удоволствие и се надяваме да имаме шанса да се видим отново."

А крайният резултат за нас  е: боядисване на пейки, почистване и кроене на лози, , засаждане на декоративни дръвчета, боядисване на входна врата и огради - всичко това е изпълнено с всеотдайност и трудолюбие, но и с любопитство към този труд, който е почти непознат за IT-специалистите от SAP!
Ние все искаме да изразим с думи благодарността, която е недостатъчно изразена!

Затова включихме в спортна надпревара доброволците в това, което умеем - играта БОЧА. Тази надпревара винаги ни предоставя общуване с лекота, много информация за всичко - как живеем, какво обичаме, кой е добър в играта и разбира се усмихнато настроение, за което не е нужно да вземаме хранителни добавки…И така - помогнахме си взаимно.

 

dobro-dobro-1
dobro-dobro-10
dobro-dobro-11
dobro-dobro-12
dobro-dobro-13
dobro-dobro-15
dobro-dobro-16
dobro-dobro-17
dobro-dobro-18
dobro-dobro-2
dobro-dobro-3
dobro-dobro-4
dobro-dobro-5
dobro-dobro-6
dobro-dobro-7
dobro-dobro-8
dobro-dobro-9
sap-01
sap-02
sap-03
sap-04
sap-05
sap-06
sap-07
sap-08
sap-09
sap-10
sap-11
sap-12
sap-13
sap-14
sap-15
sap-16
sap-17
sap-18
sap-19
sap-20
sap-21