Как да победиш себе си.....?!

Отговорът на този въпрос намираме възстановявайки се след тежкото "гостуване" на COVID-19 в нашия Дом и със силна вяра и повече познания за отглеждането на вируса в хората с тежки заболявания.

Но наред с трудностите в тежки житейски изпитания се случват и интересни вдъхновения за справяне.
Конкретен пример за това е Нина Димитрова - тя е на 50 години, настанена преди 23 години в Дома.

В това време завърши средното си образование в Реалната гимназия, регистрира се за трудова заетост.

Дирекция "Бюро по труда" съдейства за нейното продължаващо обучение чрез европейски програми и осигурява заетост, заради нейната отговорност и самодисциплина.

При положителен PCR при Нина - реакцията й за изолация бе неприемлива за нея, но след това преосмисли риска за всички останали, които живеят в социалната институция и даде всичко от себе си времето да бъде полезно и приятно!

Така се появяваше всеки ден икона, след икона, изпълнени с молитва и вяра за оздравяване на всички, които не бяха поканили гостенина COVID-19, но бяха длъжни да го посрещнат със смирение, добра дума и прием на всички медикаменти, които спомагаха за лечението.

Сега - в началото на месец декември 2020 година резултатите са отлични - оздравяване и изложба.
Предлагаме Ви да се запознаете с Коледна изложба на Нина Димитрова, създадена в изолация и вдъхновена от вярата за здраве, заедност и взаимопомощ!!! Убедени сме, че Нина ще продължи да твори.

Нина - ти си нашия герой!

Уважаеми потребители, колеги - работещи в Дома,

Нека си пожелаем здраве и хубави дни в очакване на коледните и новогодишни празници!