Дом на вярващия в другия - в моженето, в заедността, в доверието!

Ето така определямв нашия Дом. ДПЛФУ "Ильо Войвода" - Кюстендил е социалната институция с дълга история на човешки животи, живеещи тук, работещи тук.
Днес, на 4-и февруари 2020 година, когато се навършват 49 години от създаването му всеки един от нас, работещ в Дома има своя ден на откриване и поставяне на началото на професионална грижа към хората в неравностойно положение.
В годините всеки оставя своята хуманна следа...По традиция отбелязваме рождения у ден всички заедно - домуващи, работещи и приятели на Дома, защото за всички нас той е: Дом на вярващия в другия - в моженето, в заедността, в доверието!

На Празника наши гости бяха дългогодишни приятели Виолета Атанасова и Йорданка Тодорова, младежи и терапевти от Дневен център "Вяра, Надежда и Любов".
Водещи на празника бяха Валентина и Велко - те запознаха всички с любопитни информации от живота и облагородяването на социалната институция, подготвена от трудотерапевта Лили Иванова.

Музикален поздрав подари господин Валентин Кенов - художествен ръководител на Читалище "Пауталия" със своите солисти Весела Александрова и Георги Илиевски.

Талантите на Дома - Анета, Вера и Кирил също се включиха със свои изпълнения, подготвени със съдействието на трудотерапевта Антоанета Атанасова.
Благодарни сме за подаръците, празничното настроение и музикалната програма, а  изработените  красиви пана за рождения ден на Дома от Дневен център "Вяра, Надежда и Любов", ежедневно  ще ни напомнят за  радостта и приятните изживявания на този ден.