logo

50 години - ИСТИНСКИ

Създадена на 24 Юни 2021

2021 година е годината на 50-годишен юбилей на ДПЛФУ "Ильо войвода" - социална институция, в която са потърсили работа стотици работници и служители. Ето защо на 18-и юни 2021 г. организирахме заедно с Ани Стоичкова и Савина Стойнева (студентите, заети по студентски практики от Югозападен университет "Неофит Рилски") празнична вечеря в Парк хотел Кюстендил - за заетия персонал в Дома и гости.

Персоналът - това е съвкупността от всички служители, работещи в Дома и представляваща група по професионален признак - съвкупността от отговорността да помагаш и да изпълняваш трудовите си задължения с търпеливост, висока хуманност и чистосърдечност, въпреки тежестта на социалните и клиничните фактори, които ежедневно съпътстват работния процес.

Празничността е в заедността - заедно да бъдем, заедно да вкусим грижовно приготвените ястия, заедно да се веселим на хорото, което фолклорът ни е подарил - ръка за ръка.

Имахме възможности да наградим с признателност всеки, който знае за какво е в тази социална институция и с какво е полезен за нейното функциониране - връчихме 21 грамоти.

Госпожа Анелия Милошова - директор ДПЛФУ бе изключително изненадана от получената грамота. Приета бе като грамота за заедността с колектива, с която се горде искрено - не заради величината, а заради възможността да работим заедно в една посока.

Подаръците, изненади на празничната вечеря бяха музикалният поздрав на художествен ръководител госпожа Лили Александрова с чудесните "калпазани" от детската вокална група и прекрасните танцьори от сдружение "Партньори - Кюстендил" с госпожа Веска Миланова, която работи усърдно в посока на съхраняване на народните носии и традиции, но и създава проекти за интеграция на хората в неравностойно положение и обучаване на специалистите, заети в социалните услуги.

Благодарим!

 
 
 
 
istinski-10
istinski-11
istinski-12
istinski-13
istinski-8
istinski-9
patrioti-01
patrioti-02
patrioti-03
patrioti-04
patrioti-05
patrioti-06
patrioti-07
patrioti-08
patrioti-09
patrioti-10
patrioti-11
patrioti-12
patrioti-13
patrioti-14
patrioti-15
patrioti-16
patrioti-17
patrioti-18
stinski-1
stinski-2
stinski-3
stinski-4
stinski-5
stinski-6
stinski-7