Печат

Новогодишно тържество в дома

12. 12. 28

 На 27 декември 2012 година в Дом за възрастни с физически увреждания „ Ильо Войвода“ – Кюстендил  се проведе празнично новогодишно тържество. То се превърна в своеобразна равносметка на отиващата си 2012 година и завършек на поздравителните програми.  През месец декември домуващите бяха поздравени от много наши приятели .

Началото на тържеството бе поставено от възпитаниците на  курса по "Народно пеене", изграден към читалище „ Братство“ в Кюстендил, с художествен ръководител госпожа  Адела Харалампиева. Всички песни бяха посрещнати с аплодисменти и приети с много радостни емоции от домуващите. Наред с поздравителната програма в тържеството основно място намери  равносметката за постигнатото от обитателите му през 2012 година. Ръководството на Дома награди с грамоти всички, които са взели участие в разнообразните културни и спортни изяви през 2012 година.


Пристигането на Дядо Коледа и Снежанка в Дома и участието им в тържество спомогна за доброто настроение на присъстващите.


Тържеството приключи с представянето на хумористични случки и забавна томбола.
Ръководството на ДВФУ „ Ильо Войвода“ – Кюстендил  поздрави домуващите с настъпващата  2013 година, като пожела на всички здраве и дълголетие.