Печат

Ежегодна учебна евакуация по изисквания за ПБЗН

Дългогодишно е сътрудничеството ни с РСПБЗН - Кюстендил. Ето защо в седмицата на пожарна безопасност ( от 13 до 19 септември 2021 г.) проведохме съвместни дейности.

На 15-и септември, 10. 30 часа проведохме ежегодна евакуация по изисквания на противопожарна безопасност.
От господин Симеон Симеонов - началник на РС ПБЗН - Кюстендил и служителите на Регионална служба Противопожарна безопасност и защита на населението получихме

ценна информация за рисковете при възникване на пожар.

Преди провеждането на учебната евакуация се запознахме с методите на действие и необходимостта за бързата и навременна намеса

 От своя страна ние, като добри домакини и спазвайки всички изисквания за контакт при организирани мероприятия по време на изолация, проведохме турнир по БОЧА.
Играта Боча вече се явява като визитна картичка за нашия Дом, защото от няколко години насам тя е любима наша игра.
Отборът на РСПБЗН спечели 5 на 4  в спортната надпревара с отбора на Дом "Ильо войвода".

Споделеността на правилата и възможностите на играта БОЧА бе нашият подарък за служителите с благородна мисия - да спасяват човешките животи А играта  БОЧА е тази , която мотивира, обединява, усмихва в деня, създава надпревара, която е не само спортна, но и осмисляща.

С благодарност към РСПБЗН - Кюстендил ги поздравяваме по повод на професионалния им празник, като им желаем здраве и безпроблемна работа!