Подаръци от националната кампания "Плюшено мече"

Сдружение “Операция Плюшено Мече” ръководи най-мащабната Коледна кампания за сбъдване на детски мечти на деца и младежи в неравностойно положение в България.
От няколко години включваме в списъците и възрастни хора с умствени увреждания, защото те носят душата на дете.

За втора поредна година участваме в  Националната кампания "Плюшено мече" . А ето каква е историята за това. Сдружение “Операция Плюшено Мече” ръководи най-мащабната Коледна кампания за сбъдване на детски мечти на деца и младежи в неравностойно положение в България. От няколко години  в списъците се включват и възрастни хора с умствени увреждания, защото те носят душата на дете.

В началото на месец ноември 2019 година  всеки домуващ написа своето желание за подарък за Коледа и желанието бе изпълнено от всеотдайни дарители от цялата страна.

Всичко това се случва благодарение на юрист консулт Десислава Георгиева, която координира дейността на Сладкарница "Сладко царство". Преди една година Деси видя в Дома добрината във взаимоотношенията между хората, живеещи и работещи, и стана посланик на добротат, като покани Стефани Божкова -Регионален отговорник за Кюстендил да се запознае с нашата дейност и да внесе истинското случване на получаване на подаръци, подарени с топлина и хуманност.

В Дома подаръците са подарени от доброволците на Националната кампания "Плюшено мече" на 27 декември 2019 година  - радостта и усмивките на лицата и в душата нямат описание с думи. Промяната винаги идва тихо, леко и за дълго се настанява там, където е видима и почувствана.

Благодарим Ви добри хора, за добрината и проявеното отношение към нас!