Рожденият ден

Ето го и Рожденият ден на една социална институция, която е устойчива във времето, има своята дългогодишна история и свои традиции, които се изпълняват с все повече мотивирани работещи хора и домуващи, които вярват, че домът е това, което съм!!!
Неделята на 04 февруари 2018 година събра в залата за свободно време не само живеещите в този дом, но на гости бяха и работещите. Различието бе, че това  не е работно време за тях, а свободно, т.е.  знак на уважение, на желание да се случи нещо значимо, на празнуване на рожден ден. А рождения ден на нашия Дом  изисква не само ритуал, а повече добри думи и повече усмивки. Ето накратко как премина празника:

- представихме на новодошлите домуващи историята, подобренията в годините, припомнихме хубави събития и преодоляни трудности,

- създадохме дърво на пожеланията - всяко листо е пожелание от сърце да бъде социалната институция гостоприемна, грижовна и справедлива.

- присъствахме на прекрасен концерт в изпълнение на Веселина Сиракова, признат талант, солистка на Танцов ансамбъл "Пауталия", дъщеря на медицинската ни сестра Тинка Александрова и това  бе подаръкът за рождения ден на Дома ни.

Трудно е да се опише с думи такъв концерт, но той може дълго да топли сърцата ни. Предлагаме Ви да се запознаете с незабравими мигове от нашият Рожден Ден.