Участие в концерт

На 3-ти декември - Световния ден на хората с увреждания, в цял свят се организират събития, които да напомнят, че е необходима ефективна промяна в условията на живот на хората с увреждания.
Предизвикателството на този ден е, че той задължава всички, които говорят и обсъждат проблемите на хората с увреждания, да слагат ударението върху човека и неговата индивидуалност и лично достойнство, а не върху увреждането му.
Ето защо нашата самодейна програма, посветена на 3 декември ние пренесохме в читалище "Братство" - Кюстендил, където взехме участие в организираното събитие за отбелязване на деня на таланта на хората с увреждания...

 

Този ден не е празник. Той не се чества, а се отбелязва, за да напомнят хората с увреждания за себе си. Да напомнят, че ги има, че са част от обществото и трябва да заемат с право своето достойно място в него.
Всичко това ние - домувящите го показахме в програмата, а с всяко участие на сцена доказваме артистистичните си умения и желания за изява.
Благодарим на организаторите за поканата за участие , както и на всички присъстващи в залата, че бяха заедно с нас и ни подкрепят.